Over Ingridt

Met het vermogen de mens te zien voor wie hij of zij werkelijk is, is Ingrid in staat niet alleen het zichtbare of oppervlakkige probleem te behandelen, maar ook holistisch samen met jou te werken aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Dit doet ze op integere, liefdevolle wijze en ook met de nodige humor.
Haar kennis en intuïtie vormen een goede combinatie om te kunnen relativeren en je te ontspannen.

Met passies voor onder anderen massage, astrologie, edelstenen, healing en haar invoelend vermogen, heeft Ingrid een prachtige basis om jou als mens te ondersteunen, inspireren en bewust te worden van jouw eigen welzijn en mogelijkheden.

"Ik heb van Ingrid voor het eerst in mijn leven een bindweefselmassage gehad. Ik had geen specifieke klachten, maar het leek mij wel prettig om alles even los en soepel te laten masseren. Ingrid is vakkundig, masseert met gevoel en checkt continue bij je of alles prettig is. Na enige tijd kon ik me volledig overgeven en ben ik tevens af en toe in een diepe staat van ontspanning terecht gekomen. Na afloop voelde mijn hele lichaam los, licht en ontspannen. Een bindweefselmassage van Ingrid voelt alsof je een hele intensieve en effectieve yoga-workout hebt gedaan zonder dat je daar zelf voor in beweging hebt hoeven komen. Iedereen die yoga doet weet hoe heerlijk dat gevoel is! Ik kan het zeker iedereen aanraden die op zoek is naar een soepel lichaam en een ontspannen geest!"

"Ik kan door de liefdevolle aanwezigheid en aanraking van Ingrid even helemaal in mezelf zakken en voelen wat er op dat moment gevoeld mag worden. De pijn die zich heeft opgeslagen in mijn lijf, kan weer voorzichtig los gemaakt worden en door te voelen gaat er weer van alles stromen. Dankjewel Ingrid!"     Het logo van de Hopi hand inspireert mij:
Hopi betekent "mens van vrede”.
De Hopi hand of Healers hand, is een symbool
van energie doorgeven,
of ook wel de helende en creatieve kracht van een Shamaan.
De spiraal in de hand staat voor het verruimen van bewustzijn,
de bedoelde bestemming na een lange reis.


Powered by webXpress