Referenties"Ik kwam in contact met Ingrid en vervolgens mijn eerste kennismaking met Diepe Bindweefsel Massage. Ik had zo'n behoefte om aangeraakt te worden. En dat heeft Ingrid gedaan en nog steeds. Met respect voor mijn persoon en mijn behoeften, word ik zowel fysiek als energetisch door haar aangeraakt. En dat is voor mij dan ook meteen de meerwaarde om gemasseerd te worden door Ingrid. Heb je niets met de holistische visie, dan is een Diepe Bindweefsel Massage door Ingrid evengoed een aanrader. Het is een WELDAAD voor je lichaam."


"Na langdurige schouder- en nekklachten, ben ik via internet terecht gekomen bij Ingrid voor een diepe bindweefselmassage.
We kenden elkaar niet, maar het voelde al snel vertrouwd. Bij de tweede sessie hadden we al een diepgaand gesprek, waarbij Ingrid de spreekwoordelijke 'vinger op de zere plek' wist te leggen. Mijn ervaring met Ingrid als diepe bindweefsel masseuse, was fantastisch en mijn klachten zijn tot nu toe verdwenen.
Wanneer de klachten zich weer voordoen, zal ik haar zeker weer benaderen.
Ik heb Ingrid ervaren als een warm en betrokken persoon, die passie heeft voor haar werk."


"Stevige massage in een hartelijke en gemoedelijke sfeer. In de tijden van stress, keek ik uit naar jouw massage, waardoor stress en stijfheid uit mijn lijf, wegvloeiden.
En kon ik mijn verhaal weer even met je delen!"

"Jouw massagetechniek en aandacht voelt goed. Het heeft me goed gedaan."


"De diepe bindweefselmassages die Ingrid met zorg en aandacht geeft in een aangename en vertrouwde setting hebben een helende uitwerking op mij.
Na een behandeling voel ik me ontspannen (zowel lichamelijk als geestelijk), mijn energie kan weer vrij stromen, ik sta in contact met mijn lichaam en tot slot dragen de massages bij aan bewustwording en innerlijke groei. Kortom, een absolute aanrader!"


"De massage werkte rustgevend en kalmerend. Het spanningsgevoel rond mijn zonnevlecht was zowaar geheel verdwenen toen ik bij je weg kwam. Het was ook fijn om te ervaren dat je er alle tijd voor nam, waardoor het super-ontspannend was. Daarbij houd ik van een stevige massage en dat was dit wel te noemen. Ik kom zeker een keer terug. Een aanrader!"


"Ik heb van Ingrid voor het eerst in mijn leven een bindweefselmassage gehad. Ik had geen specifieke klachten, maar het leek mij wel prettig om alles even los en soepel te laten masseren. Ingrid is vakkundig, masseert met gevoel en checkt continue bij je of alles prettig is. Na enige tijd kon ik me volledig overgeven en ben ik tevens af en toe in een diepe staat van ontspanning terecht gekomen. Na afloop voelde mijn hele lichaam los, licht en ontspannen. Een bindweefselmassage van Ingrid voelt alsof je een hele intensieve en effectieve yoga-workout hebt gedaan zonder dat je daar zelf voor in beweging hebt hoeven komen. Iedereen die yoga doet weet hoe heerlijk dat gevoel is! Ik kan het zeker iedereen aanraden die op zoek is naar een soepel lichaam en een ontspannen geest!"


"Ik kan door de liefdevolle aanwezigheid en aanraking van Ingrid even helemaal in mezelf zakken en voelen wat er op dat moment gevoeld mag worden. De pijn die zich heeft opgeslagen in mijn lijf, kan weer voorzichtig los gemaakt worden en door te voelen gaat er weer van alles stromen. Dankjewel Ingrid!"

                          


Powered by webXpress